Bemutatkozás

Üdvözölöm Nagy Balázs és a Mobil Homok Team Kft. blogján!

     Először alkalmazottként ismerkedtem meg a homokfúvás technológiával az akkori cégemnél, és mivel egyre jobban érdekelt a témakör, megvettem az első homokfúvómat. 2005 óta foglalkozom a szabadsugaras mobil  homokfúvás technológia alkalmazásával. Munkáim képekben.

     Most már elmondhatom, hogy megismertem a sikerességét és a buktatóit is ezen technológia alkalmazásának, úgyhogy remélem mindenkinek hasznos információkkal szolgálhatok majd, aki ezeket a sorokat elolvassa, legyen az a szolgáltatás iránt érdeklődő megrendelő, vagy éppen a homokfúvás iránt érdeklődő vállalkozó szellemű, vagy éppen otthon barkácsoló.

       Ha megrendelőként kereste fel a blogomat, én jelenleg kivitelezési munkákat nem vállalhatok, de ha úgy gondolja, hogy a homokfúvás megfelelő  lehet az adott probléma megoldására, akkor bizalommal ajánlom figyelmébe, együttműködő partneremet a Mobil Homok Team Kft.-t
        
      Ha érdekli a technológia, vagy az alkalmazásával kapcsolatos kérdései vannak, akkor ezen honlap "Fórum" oldalán a megjegyzésküldő felületen veheti fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek!

          Munkáim képekben: Munkáim

Jó böngészést a homokfúvás.blogspot.com -on!

                               Nagy Balázs